Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Xenoblade Chronicles, een RPG die oorspronkelijk voor de Wii werd ontwikkeld door MONOLITHSOFT en werd uitgebracht in 2010, keert 10 jaar later geheel geremasterd terug naar de Nintendo Switch. 

Toen mysterieuze levensvormen genaamd Mechon zijn woonplaats verwoestten, was Shulk vastberaden om het ze betaald te zetten. Daarop besloot hij op avontuur te gaan in een adembenemende wereld waarin mens en machine verwikkeld zijn geraakt in een gevecht op leven en dood. 

Shulks goddelijke zwaard, de Monado, geeft hem de kracht om in de toekomst te kijken en gevaren te voorspellen. Het lot lijkt vast te liggen, maar Shulk en zijn vrienden proberen dit lot te omzeilen en een nieuwe toekomst voor de wereld te scheppen. 

Weidse landschappen strekken zich eindeloos uit over de levenloze overblijfselen van de twee titanen. Het aangezicht van de wereld verandert met elke nieuwe locatie die je bezoekt terwijl het verhaal zich ontvouwt en de groep van been naar arm reist... en soms zelfs naar binnen gaat. 

Naast de volledige originele ervaring, bevat deze editie een geheel nieuw extra hoofdstuk van het verhaal. 

Beleef dit prachtige en uitgestrekte avontuur altijd en overal op de Nintendo Switch.

Let op: dit zijn eGifts. Je ontvangt dus geen fysieke kaarten, maar codes via de mail.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Downloadcode voor:
Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

  • Kan slechts één keer worden gebruikt. 
  • Zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is niet speelbaar voor de releasedatum. 

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

  • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. 
  • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.


*GAME SIZE 13.6GB *ACCESSORY COMPATIBILITY N/A *LANGUAGE AVAILABLITY - English, French, Italian, German, Spanish * CONSOLE - Nintendo Swtich / Nintendo Switch Lite * TYPE - Nintendo Switch card/ downloadable software *ORIGINAL SYSTEM - Nintendo Switch * MULTIPLAYER MODE N/A * PLAYERS - 1 * AGE RATINGS - Pegi 12+ / USK12+ * COPYRIGHTS - ©2010-2020 Nintendo / MONOLITHSOFT *RELEASE DATE - 29.05.2020 00:00 LT

Verzilver instructie

Hoe je je downloadcode gebruikt: 

BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 

2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Ervaar je problemen met de verzilvercode? Bekijk dan hier alle veelgestelde vragen.