Fortnite Season 8 Battle Pass

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Fortnite Season 8 Battle Pass download code voor de PlayStation 4. 

De Fortnite Battle Pass voor seizoen 8 geeft je een nieuwe manier om de allerleukste items in de gratis spelmode van Fortnite vrij te spelen! Om goodies en leuke items in de Battle Royale mode van Fortnite vrij te spelen, maakt de game gebruik van een uniek beloningensysteem dat gekoppeld is aan de Fortnite Battle Pass. De Battle Pass kost je 950 V-Bucks en die kan je kopen voor 10 euro in de PlayStation Store, na aankoop van de Battle Pass in de PlayStation Store zal deze meteen beschikbaar zijn in het spel.De Fortnite Battlepass geeft je voor elke level dat je stijgt allerlei leuke aanpassingen voor je personage. Je kan je personage aankleden met een regenboog rooksleep, een ruimtepak als kostuum, de leukste dansjes, stickers en emotes. Een seizoen duurt ongeveer 8 weken en bij elk seizoen beginnen alle spelers weer vanaf level 0 en kan je als speler weer heel veel in-game items vrijspelen, elk seizoen heeft een eigen thema en voor seizoen 8 is dat Piraten.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. 

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation®Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnementaankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd. 

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding. 

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt. 

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

1. Meld je aan bij je SEN-account. Als je er nog geen hebt, maak je er een op playstation.com

2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.

3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).

4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.

5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

OPMERKING: 

Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms