Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Pak je Joy-Con-controllers en boks op de beat in Fitness Boxing: Rhythm & Exercise voor de Nintendo Switch! 

Kies je favoriete muziek en levels en kom in beweging met allerlei boksoefeningen.
Kies een van de negen trainers, onder wie drie nieuwe: Janice, Hiro en Karen. Pas de outfit van je trainer aan om je work-out nog meer variatie te geven. 

Deze game bevat diverse functies, zoals een spelstand voor twee spelers, een alarmfunctie en de mogelijkheid om boksacties uit te zetten.
Opgeslagen gegevens van de vorige game worden ook overgedragen, dus maak van al deze functies gebruik om in beweging te blijven!

Let op: dit zijn eGifts. Je ontvangt dus geen fysieke kaarten, maar codes via de mail.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Downloadcode voor:
Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise 

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

  • Kan slechts één keer worden gebruikt. 
  • Zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise is niet speelbaar voor de releasedatum. 

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

  • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. 
  • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

*GAME SIZE - 2390,00 MB *ACCESSORY COMPATIBILITY - Nintendo Switch Pro Controller *LANGUAGE AVAILABILITY - English, French, Italian, German, Spanish *CONSOLE - Nintendo Switch / Nintendo Switch Lite *TYPE - Nintendo Switch downloadable software *ORIGINAL SYSTEM - Nintendo Switch *MULTIPLAYER MODE - N/A *PLAYERS - 1/2 *AGE RATINGS - PEGI 3/USK 0+ *COPYRIGHTS - ©Imagineer Co., Ltd. *RELEASE DATE - 04/12/2020

Verzilver instructie

Hoe je je downloadcode gebruikt: 

BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 

2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Ervaar je problemen met de verzilvercode? Bekijk dan hier alle veelgestelde vragen.