Fire Emblem: Three Houses - Expansion Pass

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Deze uitbreidingspas (seizoenspas) geeft je de mogelijkheid om verschillende DLC voor te bestellen. Met deze uitbreidingspas krijg je toegang tot de onderstaande content. 

 • Officers Academy-uniform: hiermee kun je het uiterlijk van je personage aanpassen. 
 • Auxiliary Battle-levels: uiteenlopende slagvelden met grotere aantallen vijanden van wie je voorwerpen kunt verkrijgen.  
 • Hulpvoorwerpen. 
 • Extra missies. 
 • Nieuwe outfits
 • Extra subverhaal: dit aanvullende verhaal bevat nieuwe personages, locaties en slagvelden, en bestaat uit meerdere hoofdstukken, die los staan van het hoofdverhaal van de game. 

Let op: dit zijn eGifts. Je ontvangt dus geen fysieke kaarten, maar codes via de mail.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Downloadcode voor:
[Fire Emblem: Three Houses Expension Pass]
"Fire Emblem: Three Houses" 

Deze content kan alleen worden gebruikt in “Fire Emblem: Three Houses” en kan niet worden overgedragen naar andere titels. 

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

 • kan slechts één keer worden gebruikt. 
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.
Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

Fire Emblem: Three Houses is niet speelbaar voor de releasedatum. 

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

 • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.
 • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH. 

Hoe je je downloadcode gebruikt:
BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

 1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 
 2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Ervaar je problemen met de verzilvercode? Bekijk dan hier alle veelgestelde vragen.